Transport persoane Romania-Olanda                                   

Transport persoane Romania Austria Germania Belgia Olanda cu tur retur zilnic de la adresa la adresa la cel mai ieftin pret din Europa,puteti sa ne vizitati pe www.transportgmbh.ro

TRANSPORT GMBH OFERA 10% DISCOUNT LA BILETELE TUR-RETUR SAU LA CELE CUMPARATE ONLINE DE PE SITE-UL NOSTRU

Transport poersoane colete utilaje Romania Olanda

Calatoriti pentru prima data in Olanda si nu stiti nimic despre orasul in care ajungeti? Alegeti Transport GmbH si nu mai trebuie sa rataciti pe strazi necunoscute. Oferim serviciu de transport international persoane,colete si masini pe platforma direct la domiciliu.

Calatoreste la cele mai bun preturi de transport persoane pe ruta Romania-Olanda si retur,alaturi de noi!

Calatoresti in interes de serviciu?Vrei sa iti vizitezi rudele sau sa te intorci la cei dragi,acasa? Vrei sa mergi in concediu? Noi suntem mereu alaturi de tine ,trebuie doar sa apelezi cu incredere la unul dintre serviciile noastre de transport.

Operam curse regulate spre toate orasele din Olanda si retur direct de la adresa la adresa.Siguranta si confortul dumneavoastra sunt pe primul plan ,de aceea,transportul se face cu microbuze noi 8+1 marca mercedes verificate periodic in service-uri autorizate.

Prețul călătoriei este foarte accesibil pentru toti clientii! Prețul curselor noastre începe de la 80 EURO si oferim o reducere de 10 euro pentru biletele tur-retur si pentru biletele cumparate online de pe site-ul nostru.Transport Gmbg este o companie cu o mare experienta in domeniul transportului international iar scopul nostru principal este sa  avem doar clienti multumiti.De-a lungul anilor ne-am confruntat cu nenumarate probleme de toate felurile care ne-au ajutat sa ne perfectionam si sa ajungem pe drumul cel bun.Echipa  noastra este formata din sofeti profesionisti cu experienta in domeniul transportului international pentru care in prim plan este respectul ,siguranta si dorinta de a indeplinii conditii de trasnport excelente  pentru calatori.Plecarile pe ruta Romania-Olanda dar si invers se realizeaza in cele mai bune conditii astfel incat sa va puteti bucura de o experienta inedita pana la destinatia dumneavoastra.

 

Solicitam ca trimiterile poștale si coletele sa fie ambalate corespunzător, cu un înveliș exterior opac care să nu permită vizualizarea conținutului, și sa contina înscrise datele de identificare complete ale destinatarului (nume,oras,numar de telefon) 

Amsterdam este cunoscut nu numai pentru atracțiile sale culturale și istorice, ci și pentru masa de cafenele, care invită în mod invariabil interesul turiștilor. Aici puteți evalua efectul unei întregi cantități de substanțe interzise în alte țări europene cum ar fi seminte canabis.

Dacă ai vreo nelămurire legata de orice aspect al călătoriei, consultă secțiunea   sau contacteaza-ne pe mobil sau Whatsapp. Echipa noastră de relații cu clienții va stă mereu la dispoziție pentru a va rezolva problemele și a va răspunde la întrebări!

Calatoreste pentru prima data cu noi si vei reveni cu siguranta si pentru a doua oara!

In această perioada, datorită epidemiei de coronavirus si a restrictiilor de circulatie, orarul curselor noastre poate suferi perturbări. Va rugam sa ne contactati telefonic +40756574993 pentru a va informa daca anumite curse circula sau nu.

Call Us