Despre Transport GmbH

 

 

Despre echipa Transport GmbH 

Transport persoane colete masini platforma utilaje

Transport GmbH este o companie activa care face eforturi pentru a servi piata de transport international pe care activeaza la un nivel ridicat al satisfactiei pentru client. De aceea incercam in permanenta sa ne imbunatatim procesele pentru a putea oferi servicii de calitate si pe cat posibil inovative la costuri competitive pentru clientii nostri, cautand astfel sa ne pastram si sa ne dezvoltam pozitia de lider in zona de SV a Romaniei.

Transport Gmbh se defineste in primul rand prin siguranta si confort, rapiditate si preturi pentru toti clientii.

Despre Echipa Transport GmbH

Plecari zilnice pe ruta Romania Austria-Germania-Belgia-Olanda,cu tur-retur cu microbuze moderne 8+1 si tarife a biletelor de calatorie care incep de la 80 euro de persoana.
Inclus in pretul biletului va oferim posibilitatea de a transporta un bagaj gratuit in limita a 80 kg.
Calatoriti direct de la adresa la adresa fara a pierde timpul.
Compania noastra va pune la dispozitie soferi profesionisti si experimentati,capabili sa calatoreasca pe distante lungi efecatunad opriri ori de cate ori este nevoie astfel incat sa va bucurati de calatorie.

Sute de români aleg să călătorească zilnic pe ruta România – Germania alături de Transport Gmbh.

Despre echipa Transport GmbH

Soferii nostri iti stau la dispozitie in orice moment doresti sa calatoresti, sa trimiti un pachet sau sa aduci o masina din strainatate. Profesionalismul si seriozitatea sunt punctele cheie ale echipei noastre si ne bazam pe acestea in momentele in care ne soliciti serviciile.

Stim cat de important este sa ajungi la timp la destinatia finala si te asiguram ca acest lucru este posibil daca apelezi la noi. Si pentru ca drumurile lungi au nevoie si de pauza, iti oferim pe timpul deplasarii o masa gratuita, pentru ca transportul de la o destinatie la alta sa devina o placere. Totodata, te asiguram ca alaturi de noi nu vei avea parte de intarzieri, pachete deteriorate sau alte incidente.

Din anul 2019 puteti gasi compania noastra precum si intreaga echipa pe Facebook, cea mai importanta retea de socializare din Romania.

 

Mijloacele noastre de transport international persoane-colete

Microbuzele nosatre 8+1 ofera mai multe avantaje in comparatie cu mijloacele de transport alternative. Iti ofera posibiliatea de a face pauze ori de cate ori este nevoie, trase flexibile, preturi accesibile si confortul necesar.

Avem soferi cu experienta care ajung mereu la timp, fara intarzieri, pentru care in prim plan este siguranta si respectul pentru calatori si dorinta de a indeplini conditii excelente de transport pentru acestia.Suntem o echipa de perfectionisti tanara si cu experienta.

Detinem microbuze marca Mercedes 8+1 verificate inainte de fiecare cursa in service-uri autorizate.

Alege cele mai bune servicii transport oferite de Transport GmbHDespre Transport GmbH

Alaturi de noi calatoresti in siguranta ,confort ,ieftin si cel mai scurt timp ! 

Despre Transport GmbH

Transport auto-utilaje agricole/de constructii pe platformaDespre Transport GmbH

  

   

Testimoial Transport GmbH

Calatoriti pentru prima data in Austria Germania Belgia sau Olanda si nu stiti nimic despre orasul in care trebuie sa ajungeti? Alegeti Transport GmnH si nu mai trebuie sa rataciti pe strazi necunoscute. Oferim serviciu trasnport persoane si colete direct la domiciliu. In conditii de confort si siguranta, veti ajunge exact la adresa dorita din Romania-Austria-Germania-Belgia sau Olanda, fara sa platiti Taxi sau alte mijloace de transport,fara sa va bateti capul sa va orientati cu sisteme de navigatie sau sa intrebati in stanga si in dreapta.

Suntem mandri si onorati sa stim ca beneficiem de increderea clientilor, lucru care ne obliga sa ne dedicam in continuare serviciilor de inalta calitate care sa satisfaca toate nevoile si asteptarile clientilor.

Transport persoane colete masini platforma utilaje

Stim ca pentru orice persoana aspectul financiar este foarte important dar siguranta trebuie sa fie in prim plan pentru fiecare dintre noi,de aceea calatoreste cu Transport GmbH alaturi de soferi cu experienta microbuze verificate periodic in service-uri autorizate.

Spuneti STOP accidentelor! Viata are prioritate! Transport GmbH                                       

  CONTACTEAZĂ Transport GmbH

Call Us