Transport persoane Romania-Austria                                    

Transport persoane Romania Austria Germania Belgia Olanda cu tur retur zilnic de la adresa la adresa la cel mai ieftin pret din Europa,puteti sa ne vizitati pe www.transportgmbh.ro

TRANSPORT GMBH OFERA 10% DISCOUNT LA BILETELE TUR-RETUR SAU LA CELE ONLINE CUMPARATE DE PE SITE-UL NOSTRU

Companie Transport Persoane Romania-Austria zilnic

Calatoriti pentru prima data in Austria si nu stiti nimic despre orasul in care ajungeti? Alegeti Transport GmbH si nu mai trebuie sa rataciti pe strazi necunoscute. Oferim serviciu de transport international persoane,colete si masini pe platforma direct la domiciliu.

Calatoreste la cele mai bune preturi de transport persoane pe ruta Romania-Austria si retur,alaturi de noi!

Calatoresti in interes de serviciu?Vrei sa iti vizitezi rudele sau sa te intorci la cei dragi,acasa? Vrei sa mergi in concediu? Noi suntem mereu alaturi de tine ,trebuie doar sa apelezi cu incredere la unul dintre serviciile noastre de transport.

Operam curse regulate spre toate orasele din Austria si retur direct de la adresa la adresa.Siguranta si confortul dumneavoastra sunt pe primul plan ,de aceea,transportul se face cu microbuze noi 8+1 marca mercedes verificate periodic in service-uri autorizate.

Prețul călătoriei este foarte accesibil pentru toti clientii !

Prețul curselor noastre începe de la 60 EURO si oferim o reducere de 10 euro pentru biletele tur-retur si pentru biletele cumparate online de pe site-ul nostru. Transport Gmbg este o companie cu o mare experienta in domeniul transportului international iar scopul nostru principal este sa  avem doar clienti multumiti.De-a lungul anilor ne-am confruntat cu nenumarate probleme de toate felurile care ne-au ajutat sa ne perfectionam si sa ajungem pe drumul cel bun.Echipa noastra este formata din sofeti profesionisti cu experienta in domeniul transportului international pentru care in prim plan este respectul ,siguranta si dorinta de a indeplinii conditii de trasnport excelente  pentru calatori.Plecarile pe ruta Romania-Austria dar si invers se realizeaza in cele mai bune conditii astfel incat sa va puteti bucura de o experienta inedita pana la destinatia dumneavoastra.

Solicitam ca trimiterile poștale si coletele sa fie ambalate corespunzător, cu un înveliș exterior opac care să nu permită vizualizarea conținutului, și sa contina înscrise datele de identificare complete ale destinatarului (nume,oras,numar de telefon) .
 
Dacă ai vreo nelămurire legata de orice aspect al călătoriei, consultă secțiunea   sau contacteaza-ne pe mobil sau Whatsapp. Echipa noastră de relații cu clienții va stă mereu la dispoziție pentru a va rezolva problemele și a va răspunde la întrebări!
 
Calatoreste pentru prima data cu noi si vei reveni cu siguranta si pentru a doua oara !
In această perioada, datorită epidemiei de coronavirus si a restrictiilor de circulatie, orarul curselor noastre poate suferi perturbări. Va rugam sa ne contactati telefonic la 0731009606 pentru a va informa daca anumite curse circula sau nu.

Mai jos sunt enumerate cateva dintre orasele in care efectuam transport de persoane si colete:

 • Wien                                                   Innsbruck
 • Bregenz                                    Braunau am Inn
 • Kitzbühel                                           Amstetten
 • Altenberg bei Linz                          Kapfenberg
 • Amlach                                                          Linz
 • Villach                                                    Ampass
 • Deutschlandsberg                            Ansfelden
 • Anras                                                           Steyr
 • Mattighofen                                       Straßburg
 • Liezen                                                    Ebensee
 • Stockerau                                                Gmünd
 • Horn                                                       Mödling
 • Traun                                                            Graz
 • Heiligenkreuz                                           Zwettl
 • Nickelsdorf                                                Wörgl

(daca orasul dorit nu se afla printre cele de mai sus, va rugam sa ne contactati +40756574993)

 
Call Us