Transport International Colete

Prin serviciul coletarie Internationala Iti oferim solutii eficiente pentru transportarea coletelor, prin care sa economisesti timp si bani

Sute de români ne încredințează zi de zi pachete trimise celor dragi, iar noi ne asigurăm că ajung rapid și în cele mai bune congdiții la destinație. Livrăm personal coletele destinatarilor nu prin intermediul altor transportatori.

  • Gama de colete transportate

    Transportăm o gamă largă de colete, de la plicuri, pachete, bagaje, produse alimentare, până la electrocasnice și produse de mobilier.

  • Ambalarea coletelor

    Toate coletele trebuie ambagalate adecvat in functie de continutul lor pentru a nu fii deteriorate pe parcursul transportului.

Pretul coletelor nu este dictat de distanta de preluare sau livrare, pretul este stabilit in functie de greutatea si volumul ocupat de coletul trimis, ulterior acesta putand fi negociat in cazul cantitatilor mari. Pentru transport business to business sau industrial va rugam sa ne contactati pentru a va oferi o oferta adaptata pentru nevoile dumneavoastra.

Trimiteți sau primiți un colet de la rude, prieteni sau parteneri de afaceri? Prin serviciul de calatorie Transport gmbh pachetele dumneavoastra ajung la timp si in siguranta la destinatie

Transport GmbH ofera servicii de transport colete din Austria,Germania,Belgia,Olanda in Romania si retur la preturi accesibile cu livrare si preluare direct de la adresa clientului fara costuri suplimentare.Putem transporta orice tip de colet care nu incalca reglementarile UE si care nu contin produse interzise.

Depozitarea bagajului de mana si cel de cala in timpul calatoriei - Din motive de siguranță, trebuie să va depozitati bagajul de mână sub scaun sau în compartimentul de deasupra scaunului dumneavoastra iar bagajul de cală trebuie să fie depozitat în portbagajul microbuzului înainte de a urca în acesta. Apeleaza la serviciile noastre pentru ca cei dragi sa se bucure la timp de coletul trimis!

Call Us