Transport animale de companie

                                                                             

SERVICII  TRANSPORT ANIMALE DE COMPANIE

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către cele mai multe țări din Europa.

Transport GmbH ofera servicii de transport animale de companie din Romania spre Austria,Germania,Belgia,Olanda. Filozofia noastră este nu numai să devenim cei mai mari, ci să devenim cei mai buni din domeniul nostru, astfel încât clienții noștri să se simtă mulțumiți, precum și faptul că ne recomandă și altor persoane pentru transportul animalutelor de companie, una dintre valorile noastre de bază pe care fiecare dintre colegii noștri au convenit-o la început și ține cont și de experiență. Deși avem mulți ani de experiență, ne adaptăm și ne îmbunătățim în fiecare zi pentru a oferi cea mai înaltă calitate, în timp ce gestionăm transporturile și acordăm atenție nevoilor clienților și animalelor de companie ale acestora. Sperăm că această atenție specială dedicată clienților noștri cât și a animalutelor de companie ne va face să oferim o experiență excepțională pe piață.Avem o experienta indelungata in transportul animalelor la nivel national si international. Oferim conditii optime de transport, la un nivel sporit de siguranta.

Transport animale de companie,OFERIM SERVICII DE TRANSPORT INTERNATIONAL ANIMALE DE COMPANIE ,PRECUM CAINI DE LA ADRESA LA ADRESA

Echipa noastra participa activ si afectiv la buna derulare a fiecarui transport de catei si pisicute.Din momentul imbarcarii si pana la destinatie, micutii pasageri sunt tratati cu afectiune, sunt ingrijiti si sunt cazati in cele mai bune conditii. Pe toata durata calatoriei, animalutele noastre, sunt atent supravegheata, sunt hranite si adapate periodica, iar asternuturile din custi sunt schimbate ori de cate ori este necesar

OFERIM SERVICII DE TRANSPORT ANIMALE DE COMPANIE DE LA ADRESA LA ADRESA LA CEL MAI IEFTIN PRET,ANIMALE PRECUM PISICI

Oferim servicii de transport international animale de companie cu tur-retur zilnic de la adresa la adresa la cel mai ieftin pret din Romania spre Austria,Germania,Belgia si Olanda.

Animalele de companie sunt tinute in custi speciale, fara posibilitatea de lovire sau interactiune pe durata transportului. Acestea sunt hranite de doua ori pe zi, iar apa se schimba regulat, astfel incat sa fie in permanenta curata si proaspata. In fiecare zi, animalele sunt scoase din masini pentru plimbare.

Call Us