transport persoane direct la adresa

Servicii transport oferite de Transport GmbH

Oferim servicii de transport persoane zilnic.Realizăm transport din România în peste 50 de orase din Austria,in peste 200 de oraşe din Germania ,peste 100 orase din Belgia si in peste 150 de orase din Olanda.în cazul grupurilor de persoane care merg la muncă înAustria, Germania, Belgia sau Olanda putem organiza transport până la adresa angajatorului. Oferim servicii de transport persoane in Austria Germania Belgia si Olanda in conditii de siguranta excelente la cele mai mici preturi de pe piata, va punem la dispozitie reduceri si oferte pentru biletele cumparate dus-intors,pentru gupurile mai mari de 5 persoane si pentru biletele cumparate online de pe site-ul nostru. 

Transport GmbH ofera o gama larga de servicii transport International de la transport persoane,colete masini/utilaje pe platforma pana la transport animale de companie.Suntem unul dintre liderii cheie de pe piata de transport international din Romania.Detinem o flota de microbuze marca Mercedes 8+1 conduse de soferi profesionisti cu experienta in domeniul transportului international de persoane.

Informatii despre serviciile oferite de Transport GmbH

Transport International de persoane de la adresa la adresa

Operăm curse regulate spre cele mai importante orașe din Austria, Germania,Belgia ,Olanda și retur, direct la adresă la adresa in fiecare zi!

Siguranta si confortul clientilor sunt pe primul plan. De aceea, transportul se face cu microbuze noi marca Mercedes 8+1, verificate periodic in service-uri autorizate. Prețul călătoriei este foarte accesibil pentru toti clientii! Prețul curselor noastre începe de la 60 euro Romania – Austria si 80 de euro Romania-Germania-Belgia-Olanda.Mijloacele noastre de transport se caracterizeaza prin siguranta, rapiditate, flexibilitate si curatenie.

Transport International de colete de la adresa la adresa

Sute de români ne încredințează zilnic pachete trimise celor dragi, iar noi ne asigurăm că ajung rapid și în cele mai bune condiții la destinația dorita.Transportăm o gamă largă de colete, de la plicuri, pachete, bagaje, produse alimentare, până la electrocasnice și produse de mobilier.Livrăm personal coletele destinatarilor nu prin intermediul altor transportatori.

Transport International masini pe platforma direct la adresa

Oferim Servicii de transport pe platforma, tractari utilaje de constructii pe platforma: stivuitoare, macarale excavatoare, incarcatoare, buldozere, buldoexcavatoare dumpere, concasoare, compactoare rezervoare, baraci, containere echipamente betoane, pompe sau generatoare ,utilaje specifice constructii drumuri si poduri si alte echipamente grele necesare pentru organizarea de santier.

Transport International animale de companie de la adresa la adresa

Echipa noastra participa activ si afectiv la buna derulare a fiecarui transport de catei si pisicute.Din momentul imbarcarii si pana la destinatie, micutii pasageri sunt tratati cu afectiune, sunt ingrijiti si sunt cazati in cele mai bune conditii.

Despre anularea biletului de calatorie

Anularea biletului se face cu 24 de ore inaintea plecarii dar in cazuri de urgenta se poate face si cu cateva ore inaintea orei plecarii.Nu percepem taxe pentru anularea calatoriei,o poți face în mod gratuit. 

Next Post

Leave A Comment

Call Us