11
apr.

Transport persoane Romania Belgia cu tur retur zilnic de la adresa la adresa la cel mai ieftin pret din Europa.     Ai fost mulțumit de serviciile noastre?

1. Sunteti multumit(a) de comunicarea directa si telefonica cu dispecerul/soferul?

 

2. Sunteti multumit(a) de informatiile obtinute la receptie?

 

3.  Sunteti multumit(a) de profesionalismul echipei Transport GmbH?

 

4. Sunteti multumit(a) de tarifele practicate per serviciu?

 

5. Sunteti multumit(a) de timpul parcurs de la derstinatie la destinatie?

 

6. Sunteti multumit(a) de informatiile obtinute de pe site-ul www.transportgmbh.ro ?

 

7. Observatii si sugestii utile pentru imbunatatirea calitatii serviciilor de transport oferite

 

8. Ati recomanda unui cunoscut sa apeleze la serviciile noastre?

 

Transport persoane Romania Austria Germania Belgia Olanda cu tur retur zilnic de la adresa la adresa la cel mai ieftin pret din Europa,puteti sa ne vizitati pe www.transportgmbh.roTransport persoane Romania Germania cu tur retur zilnic de la adresa la adresa la cel mai ieftin pret din Europa.

 

 

Cel mai important aspect pentru clientii nostri pe care il aduce si il demonstreaza compania noastra prin acest rebranding se refera la interesul nostru crescand pentru obtinerea satisfactiei si a incantarii d-voastra, in paralel cu cresterea performantei si a eficientei noastre. Astfel am creat sectiunea “Ai fost multumit de serviciile noastre” pentru a fi transparenti si deschisi fata de sugestiile ori reclamatiile d-voastra. Va rugam sa ne transmiteti oricand sugestiile ori reclamatiile d-voastra pe email-ul  [email protected]

Promitem ca vom utiliza in avantajul d-voastra toate informatiile pe care ni le furnizati, imbunatatind procesele care nu functioneaza bine pana cand d-voastra veti fi pe deplin multumiti. Reclamatiile vor fi tratate telefonic in cel mult 24 ore, in zilele lucratoare.

Acesta este un angajament pe termen lung pe care compania noastra si-l ia fata de clientii sai, actuali si potentiali. Dorim astfel sa demonstram ca suntem capabili sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii tratam cu repect si consideratie, urmarind sa obtinem mai mult decat un client. Dorim sa va castigam increderea astfel incat sa deveniti partenerii nostri pe termen lung.

Este important sa intelegeti ca acordandu-ne putin din timpul d-voastra pretios v-eti contribui la imbunatatirea unor procese iar aceasta valoare se va intoarce inapoi la d-voastra.

Este important sa intelegeti ca avem nevoie de ajutorul d-voastra pentru a afla cat mai precis unde gresim si care sunt lucrurile care va nemultumesc. Prin urmare noi va rugam sa ne trimiteti cat mai multe sugestii sau reclamatii. Important este ca noi vom sti ce sa facem cu ele astfel incat sa imbunatatim procesele care nu functioneaza bine pana cand d-voastra veti fi pe deplin multumiti.

Imbunatatirea proceselor si corectarea greselilor cere multa perseverenta si investigatii, demonstrandu-se ca este o actiune de durata. Va rugam sa aveti intelegere privind acest demers, evolutia se construieste in timp insa beneficiile ei se vor intoarce inapoi la d-voastra prin oferirea unor servicii si produse de calitate la un pret competitiv.

 

 

Spune-ne cum a fost experiența ta, ne bazăm pe tine să fii sincer cu noi pentru ca noi să ne putem ridica mereu calitatea serviciilor oferite clienților și prietenilor noștri.

 

CONTACTEAZĂ Transport GmbH

Leave A Comment

Call Us