11
apr.

Transport persoane Romania Austria cu tur retur zilnic de la adresa la adresa la cel mai ieftin pret din Europa.     Informatii utile transport

Preul unui bilet se calculeaza in functie de destinatia dorita ,kilometrii parcursi ,greutatea si volumul bagajului si in functie de tipul biletului pe care doriti sa il cumparati,la biletele tur-retur se ofera o reducere de 10% .

Vă rugam să anunțați orice amânare sau renunțare la călătorie cu cel puțin 24 de ore înainte de data plecării.

Călătorul trebuie să respecte Condițiile Generale de Transport , parte integrantă a contractului de transport. Condițiile  pot fi obținute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de călătorie. În caz de litigiu, călătorul nu poate invoca necunoașterea clauzelor contractului de transport.

Transport persoane Romania Austria Germania Belgia Olanda cu tur retur zilnic de la adresa la adresa la cel mai ieftin pret din Europa,puteti sa ne vizitati pe www.transportgmbh.ro

Transport persoane Romania Austria Germania Belgia Olanda cu tur retur zilnic de la adresa la adresa la cel mai ieftin pret din Europa,puteti sa ne vizitati pe www.transportgmbh.ro

                               Sfaturi și Recomandări

Cu noi, călătorești fără grija bagajului. Ai flexibilitate în ceea ce privește bagajul și obiectele transportate. 
Este important să te asiguri ca înainte de călătorie, să ai toate actele în regulă. Verifică-le data de expirare (ex. bugetinul) și asigură-te că le ai pe toate la tine.
Un alt aspect important este asigurarea bunurilor valorice, precum banii, telefonul, cardurile, ceasul sau alte gadgeturi. Ai grijă de ele și nu le lăsa la vedere, nesupravegheate.
Pentru un drum mai plăcut, îți recomandăm să ai la tine alimente neperisabile. Poți lua în calcul să ai o mică gentuță frigorifică pentru gustări reci. Poți include un sandwich, câteva fructe și ceva de ronțăit.
Alege ca pe parcursul drumului să porți îmbrăcăminte comodă și pentru un plus de confort, îți poți lua o pernă anatomică pentru susținerea gâtului în cazul în care vei vrea să dormi.
Iar pentru o flexibilitate mai mare, data biletului poate fi modificată fără taxe suplimentare cu 72 de ore înaintea călătoriei. Știm că pot apărea evenimente neprevăzute, tocmai de aceea, îți oferim această posibilitate. 

CONTACTEAZĂ Transport GmbH

Leave A Comment

Call Us